fredag 12. februar 2010

Mine bidrag til diva-finalen 2009!!!

Med utsikt for en rosa fremtid.....


1.Scrapp en enkel LO der tema er "Tanker for fremtiden". LO'en skal være i 12x12 eller Lettersize. Du skal i tillegg bruke maling på denne LO'en. Det skal komme godt frem at det er brukt maling. Hadde nesten glemt at jeg skulle være med på divafinalen; kjekt med en utfordring. Jeg har malt bølgepappen hvit og den gamle "klesklypa" brun. Syns det var gøy å lage en side om mamma sin store mage sammen med dei to skjønne guttene mine:)

2009 var året da......


2. Scrapp en dobbel LO med tema "Året som har gått". LO'en skal være i 12x12 eller Lettersize. I tillegg skal du bruke noe emballasje på LO'en...noe du vanligvis ville ha kastet...feks papiret rundt en tepose, bølgepapp fra en pakke, plastikk....osv. Her har jeg brukt bølgepapp som emballasje og klipt ut fotohjørner fra primaemballasje, dem har jeg malt med hvit craklepaint og svertet med chestnut brown cateye. En koslig LO å lage syns jeg; en liten oppsummering over ting vi husker fra 2009.

1 kommentar:

  1. For en fantastisk nydelig LO! Dette er en av de flotteste Loene jeg har sett. Så gjennomført og nydelig:)
    Flotte farger og flotte bilder. Blondene og alle blomstene passer perfekt sammen med sommerfuglene og bølgepappen. Jeg er helt imponert:)
    Jeg fant masse annet fint i bloggen din,også, og det har vært en fryd å vandre rundt her inne:)

    SvarSlett